PROGIPS

за нас
Потърсете ни... Обадете ни се за безплатен оглед на Вашето жилище, офис или обект! 0897 87 69 16 или ни пишете
Вашите имена Телефон Адрес на обекта Запитване
  свободата да създаваш  


Стефан Златев 
управител 

Над 15 години опит в сферата. Над 800 успешно предадени обекта. 
Над 650 доволни клиенти.
Ние сме компания, която работи, за да развива и налага възможностите на сухото строителство, като модерен и рационален начин за изграждане, преустройство, реновиране и саниране. Създаваме с лекота - уют и красота, като предлагаме на своите клиенти качествени и комплексни довършителни услуги, а те се радват на комфортен и ефективен за употреба интериор. 

Обичаме отворените алтернативи и повече от 15 години успешно се адаптираме към нуждите на строителния пазар, като създаваме многообразни възможности за оформление. 

Реализираме идеи на клиенти, интериорни дизайнери, проектанти и архитекти, чрез коректни партньорски отношения и мотивиран екип. Винаги полагаме усилия за успешни крайни резултати, съобразени със стандартите за качество и изискванията за сигурност. Вярваме в необходимостта да повишаваме качеството на живот на своите клиенти. 

Помагаме с полезни съвети и професионални консултации. 

Успешни проекти, в които сме участвали може да видите в портфолиото ни, като доказателство, че с PROGIPS ще получите надеждно и качествено обслужване. Взаимоотношенията си изграждаме, чрез адекватна комуникация, професионализъм и взаимно доверие. 

Уважаваме всички хора с техните опит, умения, мечти, фантазии и свобода. Експериментираме и търсим нови решения, защото всеки проект и клиент е уникален.

С PROGIPS ще откриете свободата да създавате всичко, което пожелаете! 


УСЛУГИ 

Имаме богат опит в жилищни, административни, търговски, промишлени и туристически сгради и можем безпроблемно и лесно да реализираме Вашите идеи.

Ценим възможността да Ви предоставим услугите, от които се нуждаете: 
- Сухо строителство
- Вътрешни ремонти
- Окачени тавани
- Подови настилки
- Мазилки и шпакловки
- Боядисване
- Саниране
- "Сандвич" конструкции

- Интериорен дизайн

научете още за нашите дейности